Uw afbeelding wordt geprint op en uitgesneden uit speciaal folie, hierna wordt er een laagje hars over de afbeelding gegoten. Deze hars is extreem helder, UV bestendig en absoluut krasbestendig en zorgt voor een ruimtelijk effect waardoor de kleuren diepte krijgen en levendig worden.

Daarna wordt uw ontwerp in het mechaniek geplaatst. U kunt kiezen uit verschillende kleuren mechanieken; zilver, goud, antraciet of messing. Tevens kunt u zelf de vorm van het mechaniek bepalen; rechthoek, vierkant, rond of ovaal.

Met de online editor kunt u zelf uw foto toevoegen en plaatsen in de gewenste manchetknopen. 

Om de kwaliteit van de foto te behouden vragen wij een foto met een minimale grootte van 1000 x 1000 pixels. Zo blijft de foto scherp. Als uw foto te klein is en u heeft geen andere foto dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. We helpen u dan graag verder. 

U kunt ook een manchetknoop ontwerpen met een persoonlijke tekst, u heeft dan de keuze uit meer dan 14 achtergrondkleuren, min. 12 verschillende lettertypes waarbij de tekst ook een kleur kan krijgen. Zo ontwerpt u dus een zeer persoonlijke set manchetknopen als cadeau voor een geboorte, huwelijk, afstuderen of voor een jubileum. 

Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen, onze klantenservice helpt u graag verder en zal samen met u een mooi eindresultaat verzorgen.