Bestellen bij Manchetknopen.com gebeurt veilig en snel. U kunt dit doen door het aanmaken van een account of met een fast-checkout (zonder een account).

Alles wat wij doen bij Manchetknopen.com is gericht op 100% klanttevredenheid en daardoor zult u als klant onze persoonlijke service en het eenvoudig bestelproces zeker waarderen. 

Betalen
Bij ons kunt u gemakkelijk en veilig betalen met de volgende betaalopties: Ideal, Visa Mastercard, PayPal, Mister Cash, Sofort Banking, Klarna en door middel van Overschrijving. De betalingsafhandeling gebeurt door Shopify Payments en gebeurt via een beveiligde SSL-verbinding.

Verzenden
Manchetknopen.com verpakt uw aankoop in een gratis stevige verpakking. Wij verzenden Nationaal evenals Internationaal en hanteren hiervoor slechts een kleine verzendbijdrage. Naast een gratis verpakking heeft u keuze uit diverse luxere geschenkboxen.

Verzendbijdrage
Wij berekenen € 3,95 aan verzendbijdrage voor bestellingen binnen Nederland. Voor zendingen naar België, Duitsland en Groot-Brittannië rekenen wij € 6,95 per zending. 

Levertijden
De meeste producten leveren wij uit voorraad. Items van Echt Zilver en 14 karaats Geelgoud kennen een iets langere levertijd - dit staat vermeld in de productbeschrijving. 

Retourneren
Wij doen er alles aan om u via onze webshop uitgebreid en volledig te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan het artikel binnen 21 dagen geretourneerd worden en ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug. Uiteraard kunt u het artikel ook omruilen.
Uitzondering hierop zijn artikelen die voor u worden gepersonaliseerd - dit zijn gravures, zoals een lettergravure, afbeelding, familiewapen e.a. maar ook manchetknopen met een persoonlijke foto en/of tekst. Deze items worden speciaal voor u gemaakt, deze kunnen dan ook NIET geruild worden.
Uiteraard mag een artikel retour als wij als Team een fout hebben gemaakt in de gravure. Dat lossen we uiteraard direct op en zorgen voor een goede en snelle opvolging.

Heeft u alsnog vragen over retourneren of omruilen? Neemt u dan gerust contact met ons op. T +31 182 820 205