maatwerk voor bedrijven

Maatwerk mogelijk

Wij denken heel graag met u mee als u op zoek bent naar een passende sets manchetknopen voor diverse gelegenheden. Maar ook voor relatiegeschenken bent u bij ons aan het juiste adres. Vanaf één set kunnen we al maatwerk voor u verzorgen.

Manchetknopen met een verenigings- of bedrijfslogo zijn een mooi geschenk om uit te reiken aan uw leden of relaties. Uniek in Nederland is dat wij in-house alle benodigde apparatuur hebben staan, zowel het ontwerp alsook de uitvoering vindt dus plaats in Waddinxveen, met als resultaat een snel geleverd en prachtig eindproduct.

Graveren van Manchetknopen geheel naar uw ontwerp

Uw bedrijfslogo kunnen we graveren in Manchetknopen, zonder extra kosten helpen onze ontwerpers u om uw opdracht voor te bereiden, uiteraard ontvangt u zonder kosten een digitale proefdruk zodat u het eindresultaat eerst kunt beoordelen. Uiteraard bent u bij ons van harte welkom vanaf één set Manchetknopen, maar ook grotere aantallen kunnen door ons snel en vakkundig gegraveerd worden. De graveerbare manchetknopen zijn door Manchetknopen.com zelf ontwikkeld en gemaakt van een speciale legering die niet gevoelig is voor invloeden van buitenaf.

Uw ontwerp kan ook uitgevoerd worden in Echt Zilver, 925/1000 Sterling Zilver, uiteraard voorzien van een certificaat en een merkteken.


Bedrukte Manchetknopen

Wij werken met zeer hoogwaardige materialen, deze speciale hars is zeer helder, krasvast en uv-bestendig dus ook na vele jaren zal uw foto, logo of tekst nog even mooi zijn. Vanaf 1 set kunnen wij uw persoonlijke set al maken, maar ook grotere aantallen kunnen binnen drie werkdagen geleverd worden. Ons team helpt u heel graag bij het maken van een keuze uit de vier basisvormen. Uniek is dat wij vier verschillende kleuren mechanieken hebben, zo heeft u dus een set Manchetknopen die perfect aansluit bij het ontwerp.Emaille

Deze Manchetknopen worden gemaakt van koper, waarna ze worden voorzien van een glanzend of gematteerd laagje in de kleur zilver, goud of zwart. De manchetknoop kan geheel in de vorm passend bij uw ontwerp worden uitgestanst. Het vlak aan de voorzijde is gemaakt van zgn. soft enamel wat een mooie glanzende uitstraling heeft, het logo wordt bovenop het emaille geplaatst (in reliëf). Minimale afname 100 sets, levertijd 4 tot 6 weken na goedkeuring van het digitale voorbeeld. Bewaarboxen op maat

Wilt u uw persoonlijke set extra mooi verpakken, wij kunnen direct een mooi cadeau doosje leveren die aansluit bij uw ontwerp. De boxen zijn in diverse kleuren beschikbaar. De levertijd bedraagt dan plm. 14 dagen. 

boxen

Bent u geïnteresseerd in een van deze mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wilt u een enkele set bestellen? Klik dan op manchetknopen afgebeeld op deze pagina. U kunt dan direct via de webshop uw set(s) bestellen.

Als u grotere aantallen wilt bestellen neem dan contact op met de klantenservice. Na onderling overleg wordt bekeken welke mogelijkheid voor u het meest passend is. Aan de hand van uw persoonlijke wensen stellen wij een offerte op maat voor u op.


We zijn u graag van dienst!
Team Manchetknopen.com
T +31 182 820 205
klantenservice@manchetknopen.com