Manchetknopen bedrukt met foto

Wij realiseren van uw logo, foto of afbeelding de mooiste set manchetknopen

Wat is er leuker dan uw eigen persoonlijke manchetknopen te ontwerpen. Met de nieuwste technieken zetten wij uw logo, foto of afbeelding op manchetknopen, maar ook dierbare foto's kunnen worden gedrukt op manchetknopen. Daarnaast kunt ook een combinatie maken van een foto op één manchetknoop en een pakkende of liefdevolle tekst op de andere manchetknoop. De afwerking is een mooie glanzende 3D foto finish - Uv-bestendig én uiteraard geprint in de allerbeste printkwaliteit.  

 

...

Manchetknopen

Logo

...

Manchetknopen

Foto

...

Manchetknopen

Tekst & Afbeelding

...

Manchetknopen

Familiewapen

Manchetknopen bedrukken - vanaf 1 set te bestellen en met een korte levertijd

Op zoek naar een mooi en passend cadeau-idee, denk dan zeker aan manchetknopen met een persoonlijke foto, een liefdevolle tekst of een bedrijfslogo of een verenigingslogo. Wij printen uw ontwerp met een zeer geavanceerde printer of speciaal folie, hierna wordt het drukwerk voorzien van een perfect doorzichtige, Uv-bestendige en kras vaste coating. Deze hars is afkomstig vanuit de high-end elektronica. Omdat we werken met de beste apparatuur en de nieuwste technieken is uw set manchetknopen een echte blikvanger en met een levertijd van drie werkdagen snel en perfect bij u geleverd.


Bedrukte manchetknopen met uw logo - Relatiegeschenk 

Zeker voor bedrijven en verenigingen zijn manchetknopen met een bedrukking een mooi en persoonlijk relatiegeschenk. Uw logo wordt door ons precies dezelfde kleuren als het logo van uw bedrijf of vereniging.
Na het printen van het logo wordt dit geplaatst in een manchetknopen houder; deze houders zijn verkrijgbaar in vier basis vormen - rond - vierkant - ovaal - rechthoek en ook heeft u nog eens de keuze uit vier verschillende kleuren mechanieken - zilverkleurig - goudkleurig - messing - antracietkleurig.
Prachtige set manchetknopen met uw bedrijfslogo geeft de outfit van uw medewerkers een mooi persoonlijk en herkenbaar tintje. U kunt ook reverspins bestellen met uw bedrijfslogo, dit is zeker een subtiele, maar verzorgde manier om de medewerkers van uw bedrijf, restaurant of leden van een vereniging een mooi subtiel en herkenbaar accessoire te laten dragen.


Bedrukte manchetknopen met een foto - Trouwen of Vaderdag of .....

Voor het cadeau geven van manchetknopen met een persoonlijke foto van personen of dier(en) is er altijd een geschikt moment te vinden. In de mouwen van manchetten staat een persoonlijke set manchetknopen erg fraai, zo kunnen op speciale momenten, speciale mensen of dieren er toch op subtiele wijze er altijd "bij zijn". U kunt de foto direct uploaden en een digitaal voorbeeld zelf bekijken, stuur altijd liefst een zo groot mogelijke foto mee. 
Uw foto wordt geprint op speciaal Uv-bestendige folie, de speciale printer snijdt de foto al direct in de juiste vorm van de manchetknopen. U heeft de keuze uit vier verschillende vormen manchetknopen, dus zowel ovaal als rond, maar ook rechthoek of een vierkante set manchetknopen zijn direct leverbaar. U heeft de keuze uit verschillende kleuren mechanieken zodat er altijd een kleur mechaniek is die aansluit bij de foto of uw kostuum.
Na het printen en snijden wordt met uiterste precisie de hars gegoten met een professionele machine, deze hoogwaardige hars is net zoals de folie Uv-bestendig en de hars is helder en krasvast. Deze hars wordt ook gebruikt in high-end elektronica en is uitermate goed te verwerken voor deze foto manchetknopen.

Foto Manchetknopen - subtiel en persoonlijk detail

Manchetknopen met een persoonlijke foto én een persoonlijke tekst

Uiterst persoonlijk zijn de manchetknopen waarbij u de vrijheid heeft om liefdevolle of persoonlijke tekst & een persoonlijke foto mee te laten bedrukken.

Bedrukken van manchetknopen met een wisselende afbeelding: Bijvoorbeeld 1 manchetknoop met een foto van een huisdier, een baby of een prachtige foto van uw huwelijks aanzoek. Op de andere manchetknoop kunt u een liefdevolle tekst laten drukken of de naam en geboortedatum van de baby of de namen van het bruidspaar met hun huwelijksdatum.

Alle vrijheid en alle mogelijkheden om een persoonlijke set manchetknopen te ontwerpen én te laten bedrukken - vanaf 1 set manchetknopen - binnen drie dagen geleverd.