Cadeauservice
Wij pakken uw bestelling graag voor u in! Tijdens het bestelproces geeft u eenvoudig aan of u kiest voor onze gratis verpakking, geschenkverpakking van € 2,95 of de luxe geschenkbox voor een meerprijs van € 6,95. De geschenkverpakking wordt direct voor u ingepakt in cadeaupapier met een ansichtkaart, cadeaulabel en er wordt een cadeau tasje meegeleverd. De luxe geschenkbox wordt ook in cadeaupapier ingepakt met ook een ansichtkaart en er wordt ook een cadeau tasje meegeleverd, zo zijn uw aankopen direct klaar om overhandigd te worden.

Verzenden Nationaal
Manchetknopen.com verpakt uw aankoop in een stevige verpakking. 
Als u één set Manchetknopen bestelt verzenden wij deze in een verpakking die door de brievenbuspost. Handig voor u! Zo hoeft u zich geen zorgen te maken of u wel thuis bent op het moment dat het product bezorgd wordt.
Vanaf twee sets manchetknopen versturen wij uw order met pakketpost. U bent vrij om een bezorgadres te kiezen zoals bijvoorbeeld op uw werk of een PostNL afhaallocatie (ook voor onze Belgische klanten).
Wij bezorgen alle producten in uw bestelling, indien mogelijk, in één pakket. Als producten echter verschillende levertijden hebben, dan kan het ook voorkomen dat u niet alle producten van uw bestelling in één pakket toegezonden krijgt. In dat geval berekenen we u slechts eenmaal de kosten voor verpakking en verzending; alle andere producten binnen dezelfde bestelling worden gratis bij u afgeleverd.
Zowel Pakketten als ook Briefpost verzenden wij met een Track & Trace nummer, bezorging gebeurt door PostNL, nadat wij de bestelling hebben afgegeven op een Business Point, ontvangt u via de mail informatie over de leveringsdatum en tijdstip.

Verzenden internationaal
U kunt alle producten in het Buitenland laten bezorgen. De levertijd van de bestelling is afhankelijk van het product met de langste levertijd. Dit omdat alle producten in een keer worden verzonden. Buiten de EU zullen eventuele invoer- of douanerechten worden berekend als de bestelling in het land van bestemming aankomt. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor deze kosten, die van land tot land kunnen verschillen. De hoogte van dit bedrag wordt berekend door de douane van het land waar de bestelling bezorgd wordt. Indien u wilt weten in hoeverre u deze rechten moet betalen, dient u contact op te nemen met de douane van het betreffende land.

Verzendbijdrage
Wij hanteren een verzendbijdrage van € 4,95 per zending, voor verzending binnen Nederland.
Voor zendingen naar België en Duitsland rekenen wij € 6,95 per zending.