Retourneren
Wij doen er alles aan om u via onze webshop uitgebreid en volledig te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan het artikel binnen 21 dagen geretourneerd worden en ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug. Uiteraard kunt u het artikel ook omruilen.

Uitzondering hierop zijn artikelen die voor u worden gepersonaliseerd - dit zijn gravures, zoals een lettergravure, afbeelding, familiewapen e.a. maar ook manchetknopen met een persoonlijke foto en/of tekst. Deze items worden speciaal voor u gemaakt, deze kunnen dan ook NIET geruild worden.

Uiteraard mag een artikel retour als wij als Team een fout hebben gemaakt in de gravure. Dat lossen we uiteraard direct op en zorgen voor een goede en snelle opvolging.

Heeft u vragen over retourneren of omruilen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Retour instructies

Verpak de manchetknopen zo plat mogelijk in de geschenkdoos. Indien kleine of kwetsbare onderdelen omhoog steken kunnen deze beschadigen tijdens het vervoer.
Vermeld op een briefje uw gegevens en ordernummer voor een correcte afhandeling van uw retour/omruiling en voeg deze bij de zending.

Frankeer de zending voldoende en zend de manchetknopen naar:
Manchetknopen.COM - Retouren
Noordkade 64B
NL2741 EZ Waddinxveen