Bij een aantal manchetknopen kunt u kiezen voor de kleur van de gravure. Zilver, Goud of Zwart. Elke techniek geeft een andere uitstraling aan de manchetknopen. Hieronder kunt u meer lezen en afbeeldingen bekijken hoe gegraveerde teksten, logo's en familiewapens eruit komen te zien.

Zilverkleur:

De inscriptie wordt in de manchetknopen als het ware gekerfd, dit is de meest klassieke manier van graveren; Diamantgravure. De afbeelding of de letters kleuren zilver doordat de basis van het sieraad ook zilver is. Subtiel en glanzend. De gravure zal niet vervagen of eruit slijten. Deze techniek wordt vooral gekozen voor glanzende oppervlakten.

kleur gravure zilver

Goudkleur:

De inscriptie wordt in de manchetknopen als het ware gekerfd, dit is de meest klassieke manier van graveren; Diamantgravure. De afbeelding of de letters kleuren goud doordat de basis van het sieraad ook goud is. Subtiel en glanzend. De gravure zal niet vervagen of eruit slijten. Deze techniek wordt vooral gekozen voor glanzende oppervlakten.

kleur gravure goud

Zwart:

Met de Lasergraveermachine branden wij de gravure in de manchetknopen. Hierdoor ontstaat maximaal contrast en stoere uitstraling door de zwartbruine verbranding. De gravure zal niet vervagen of eruit slijten. Deze techniek is alleen geschikt voor matte/gematteerde sieraden. 

kleur gravure laser

 

 
         

Direct starten met personaliseren? Klik hier >>