U bent op zoek naar een set mooie set manchetknopen. We helpen u graag op weg om de perfecte set te vinden. Welke manchetknopen passen het beste bij de persoon of de gelegenheid? Door middel van de zoekhulp kunt u kiezen op kleur, materiaal, prijs, vorm en thema of gelegenheid.

Als u een set wilt uitzoeken voor iemand die u minder goed kent is een goed advies om te bedenken welke andere sieraden iemand al draagt. Een horloge of een ring vertellen vaak al iets over de smaak van diegene waarvoor u een set manchetknopen wilt uitkiezen.
Welke kleur horloge draagt iemand?  Een zwart, bruin, zilver glanzend, zilver mat of klassiek gouden horloge is al een goede leidraad om manchetknopen bij te zoeken met dezelfde uitstraling als het horloge.

Maak uw keuze uit onderstaande opties:

zoeken op thema en kleur maatwerk keuzehulpManchetknopen keuze hulp - Thema en kleur

Wanneer u op zoek bent naar manchetknopen, dan bent u bij Manchetknopen.com aan het juiste adres. Met een collectie van 2500 verschillende soorten manchetknopen is het mogelijk dat u een beetje hulp kunt gebruiken bij het kiezen van een prachtige, persoonlijke set Manchetknopen.

Thema Manchetknopen of wel Manchetknopen in diverse thema's

Van FUN manchetknopen, met een knipoog tot klassieke manchetknopen in onze unieke collectie manchetknopen hebben we alle manchetknopen alvast voor u verdeeld in ruim 30 categorieën. Denk hierbij aan Manchetknopen Vlaggen - hier vindt u manchetknopen met landsvlaggen, maar ook Horloge Manchetknopen - deze echt werkende horloges zijn in de manchetten van een overhemd een echte blikvanger. Door de thema verdeling kunt u gemakkelijker een set manchetknopen uitkiezen die past bij diegene voor wie u een set manchetknopen wilt kopen. 

Manchetknopen in alle kleuren van de regenboog

U zoekt manchetknopen die passen bij uw kostuum of stropdas dan is de kleurselectie voor u een handige online keuze tool. We hebben een aantal kleuren samengevoegd die prachtig op elkaar aansluiten zoals de kleur Geel en Goud, maar ook Grijs en Zilver en de kleuren Wit en Zwart.

Zo vindt u eenvoudig de kleur manchetknopen die aansluit bij uw wensen of bedrijfskleuren.

Manchetknopen gepersonaliseerd - Gegraveerd of bedrukt

Gepersonaliseerde manchetknopen kunt u bij ons vanaf één set eenvoudig online kopen en bestellen. Manchetknopen met initialen, manchetknopen met foto, gegraveerde manchetknopen, manchetknopen letters en tekst, kortom heel veel gepersonaliseerde manchetknopen vindt u hier.

Manchetknopen Familiewapens

Gepersonaliseerde manchetknopen met een Familiewapen (gegraveerd)
Manchetknopen met een gegraveerd Familiewapen kunt u eenvoudig online bestellen, wij zorgen voor het digitaliseren van uw bestand en maken een prachtige gravure in onder andere Manchetknopen en op onze andere website gaevdd.com vindt u o.a. zegelringen en andere sieraden waar uw Familiewapen in gegraveerd kan worden.


Gepersonaliseerde manchetknopen met Familiewapen in kleur (gedrukt)
Uw Familiewapen komt dan helemaal goed tot z'n recht, vaak zijn Wapens in heldere kleuren met veel details en ieder verfijnd detail zal prachtig tot z'n recht komen. Met geavanceerde apparatuur wordt uw bestand geprint en hierna voorzien van een laagje hoogwaardige hars (uv-bestendig en krasvast). Deze manier van manchetknopen personaliseren is uiteraard geschikt voor Familiewapens in kleur of zwart-wit.

Manchetknopen met Foto

Ook voor gepersonaliseerde manchetknopen met foto bent u bij Manchetknopen.com aan het juiste adres. We bieden twee verschillende opties aan om uw dierbare foto van personen of huisdieren te vereeuwigen op een set persoonlijke manchetknopen.

Foto Manchetknopen - gegraveerd

Uw foto wordt door ons Team gedigitaliseerd en hierna wordt het bestand klaar gemaakt voor de lasergraveer machine - dit is een fiber laser machine - uitermate geschikt voor het bewerken van sieraden zoals heren manchetknopen. Op onze website vindt u verdere informatie over graveren en personaliseren van manchetknopen: Informatie pagina

Manchetknopen met Foto - gedrukt (doming techniek)

Met een zeer speciale printer wordt de foto geprint op speciaal gecoat papier, automatisch wordt de foto uitgesneden en hierna uiterst precies in de manchetknopen houder geplaatst. Met een speciale hars welke de foto als het ware iets vergroot draagt u echt een klein kunstwerkje in de manchetten van uw overhemd. De hars is UV-bestending en absoluut krasvast - zo geeft u een prachtig geschenk welke ook na vele jaren er tiptop uit blijft zien.

Manchetknopen met logo - gegraveerd of gedrukt

Voor bedrijven en verenigingen is er de mogelijkheid om Manchetknopen met logo te laten maken (vanaf 1 set), uw logo kan in kleur gedrukt worden (doming techniek) of uw logo kan subtiel gegraveerd worden (diamantgravure) soms is een lasergravure het allermooist uw logo wordt dan als het ware in het materiaal gebrand en zal duidelijk zichtbaar zijn. 

Een luxere manier om uw logo te plaatsen op een set Manchetknopen is als deze wordt uitgevoerd in Echt Zilver. Zilveren Manchetknopen met een diamantgravure of Zilveren Manchetknopen met een opwaarts reliëf, uw logo of andere ontwerp komt als het ware op de manchetknoop te liggen, handgemaakte sets manchetknopen vanaf € 129,95 tot circa € 229,00.

Heeft u vragen welke techniek het beste aansluit neemt u dan gerust contact op met onze klanten service zij staan u graag te woord en helpen u graag met het ontwerpen van één tot meerdere sets manchetknopen.

Manchetknopen met tekst of manchetknopen met naam 

Ook voor gepersonaliseerde manchetknopen met een naam of een tekst, maar ook met initialen of een monogram zijn we u graag van dienst, via de keuze hulp ziet u wederom de diverse mogelijkheden. U kunt dus gemakkelijk gepersonaliseerde manchetknopen kopen.