Graveren is een unieke en ambachtelijke techniek die al eeuwenlang wordt gebruikt om objecten van een persoonlijk en decoratief accent te voorzien.

Bij het graveren wordt met behulp van speciale gereedschappen of machines een ontwerp, tekst of afbeelding in het oppervlak van het materiaal “gekrast” of gebrand. Dit kan gebeuren via verschillende technieken zoals diamantgravure of lasergravure. Dit geeft sieraden niet alleen een persoonlijke touch, maar maakt ze ook perfect als cadeau voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea en bruiloften.

Zelf online ontwerpen

Met onze Online Editor kunt u zelf eenvoudig namen, initialen en andere teksten toevoegen aan de door u gekozen manchetknopen. Om het u iets makkelijker te maken hebben we een aantal prachtige lettertypes geselecteerd waar u uit kunt kiezen. U ziet het resultaat direct op uw beeldscherm verschijnen!
Indien u kiest voor een logo, afbeelding of familiewapen gravure kunt u het bestand direct uploaden bij uw bestelling. Heeft u aanvullende wensen, neem dan contact op met de klantenservice. We zijn u graag van dienst om u te helpen met uw ontwerp.

Meer informatie over graveren per onderwerp:

...

Uitleg online

Personaliseren

...

Kleur van de gravure

Goud, Zilver of Zwart

...

Informatie

Familiewapen Graveren

...

1 set

Twee gravures

...

Aanleveren 

Vingerafdruk

...

Persoonlijke boodschap

op de achterzijde

...

Aanleveren

Afbeeldingen & Foto's

...

Ideeën

Afbeeldingen

...

Manchetknopen

Initialen e/o Datum

...

Manchetknopen

Monogram

...

Manchetknopen

Familiewapen

...

Manchetknopen

Logo of Afbeelding

...

Manchetknopen 

Vingerafdruk

...

Manchetknopen

Foto/Schaduwgravure

...

Manchetknopen

Op maat

...

Manchetknopen

Onderhoud