Op sommige manchetknopen is het mogelijk om een gravure op de achterzijde te plaatsen. Bijvoorbeeld een datum of de naam van de gever. 

Houd u er rekening mee dat op de achterkant van manchetknopen beperkt is door het mechaniek. Daarom wordt de gravure op de achterzijde altijd met de laser gezet. Een gravure op de achterkant zal heel klein en subtiel geplaatst worden.

U kunt maximaal 10 tekens per knoop achterop de manchetknopen laten graveren. Wij verdelen de tekst indien nodig of gewenst over beide manchetknopen op de achterzijde. 
Wilt u bijvoorbeeld alleen een datum laten plaatsen dan graveren wij op elke manchetknoop de volledige datum. 
Indien u een datum en een korte boodschap wilt laten plaatsen dan graveren wij de datum achterop de ene knoop en de boodschap op de andere knoop.

De kleur van de gravure is afhankelijk van het materiaal van de door u uitgekozen set manchetknopen:

Bij goudkleurige en zilverkleurige manchetknopen van metaal/stainless steel of alpaca zal de kleur wit worden. Bij echt goud zal de kleur zwart/grijs worden.

U kunt voor de gravure op de achterzijde geen lettertype kiezen. In verband met de beperkte ruimte (ongeveer 1 cm breed en 5 mm hoog) graveren wij de achterzijde in een blokletter zodat de leesbaarheid behouden blijft.

Bij de manchetknopen waar het mogelijk is om een gravure op de achterzijde te plaatsen staat de optie aangegeven tijdens uw bestelprocedure.

gravure achterzijde manchetknopen

 

Direct starten met personaliseren? Klik hier >>