Levertijden staan bij elk product vermeld. Direct onder de onder de titel en het artikelnummer staat de levertijd vermeld. 

Mocht een artikelen niet direct leverbaar zijn, dan staat de verwachte levertijd in dat geval in de titel van het product.

Wij hebben geen fysieke winkel. Maar u bent wel van harte welkom om een afspraak te maken en ons Atelier en Showroom in Waddinxveen te bezoeken.
Bekijk deze pagina voor de contactmogelijkheden: Contact

Meer informatie over graveren vindt u op onze informatiepagina's over graveren: Informatie graveren manchetknopen

Alle personaliseeropties hebben we met de grootste zorg per set manchetknopen bepaald. Zo is er per product bekeken wat technisch kan en wat een mooi eindresultaat geeft. Bijvoorbeeld of er een mogelijkheid is om te kiezen voor de graveertechniek; laser of diamant.

De beschikbare opties krijgt u te zien als u op de oranje button klikt bij het product en gaat starten met personaliseren. Opties die niet geschikt zijn voor een bepaalde set manchetknopen, door materiaal of formaat, zijn niet zichtbaar binnen de door u gekozen categorie. U kunt er vanuit gaan dat alle geboden opties bijdragen aan het gewenste mooie eindresultaat wat u voor ogen heeft.

Daarnaast worden alle geplaatste bestellingen persoonlijk beoordeeld. We proberen ons te verplaatsen in wat u voor ogen had toen u de bestelling plaatste.

Mochten wij toch vragen hebben dan nemen we contact met u op, uiteraard kunt u uw vraag altijd per mail, chat of telefoon aan ons doorgeven, we helpen u graag én zorgen samen met u voor het mooiste resultaat.

Het kan voorkomen dat het digitale voorbeeld op uw beeldscherm niet helemaal in het midden staat. Dat komt omdat de verschillende lettertypes eigen formaten hebben. Echter op het moment dat wij uw manchetknopen gaan graveren zorgen we ervoor dat alles netjes uitgelijnd, gecentreerd wordt gegraveerd.

Bij elke set manchetknopen staan de formaten aangegeven. U kunt de afmetingen met een liniaal tekenen op papier en daar de letters inschrijven. Op die manier kunt u de leesbaarheid beoordelen. Ons advies is om niet teveel tekst op een regel te plaatsen. Hoe meer letters u achter elkaar zet, hoe kleiner de gravure zal worden.
Uiteraard kunnen we u helpen met het digitaliseren van uw bestand. Er zijn geen bijkomende kosten voor het digitaliseren van uw bestand. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst zullen we de afbeelding beoordelen en omzetten naar een graveerbaar bestand.

Ja, wij kunnen voor u ook manchetknopen in kleur maken.

U kunt deze direct online personaliseren en bestellen via deze link: Manchetknopen bedrukken in kleur

Deze manchetknopen worden geprint en gegoten en dat proces kent een vaste droogtijd. Als we de print maken moet de inkt een nachtje drogen. Dat betekent dat we de dag erna de hars kunnen gieten. De hars moet 24 uur drogen. We kunnen dit proces niet versnellen.

Wanneer een bestelling goed is verwerkt ontvangt u een orderbevestiging. Als
u deze e-mail niet hebt ontvangen, kan het volgende gebeurd zijn:

- De e-mail kan in de map met 'ongewenste post' zijn beland
- De e-mail kan tegen zijn gehouden door het spamfilter van uw e-mail provider
- U kunt per ongeluk het verkeerde e-mailadres hebben ingevuld
- U kunt per ongeluk een typefout hebben gemaakt in uw e-mailadres
- De bestelling of betaling kan mislukt zijn, waardoor de bestelling niet is voltooid

Kijk daarom eerst in uw map met 'ongewenste post'. Voor de zekerheid zou u ook kunnen kijken op uw betaalrekening om te zien of er een betaling is voldaan, maar houd er rekening mee dat dit misschien geen up-to-date weergave is, afhankelijk van de betaalmethode die u hebt gebruikt.

Als u zeker wilt weten of uw bestelling goed is doorgekomen of wat de status is, neem dan contact op met onze klantenservice.

Jazeker, u kunt zelf bepalen waar u uw bestelling laat bezorgen. Dit kan uw huisadres, werkadres of een pick-up point zijn. Het is ook mogelijk om een set manchetknopen die u cadeau wilt geven direct feestelijk verpakt bij de ontvanger te laten bezorgen.

Bekijk deze pagina voor de contactmogelijkheden: Contact