Over ons manchetknopen.com

De historie van manchetknopen.com heeft ons gevormd tot wie we zijn: de grootste aanbieder van manchetknopen in Nederland. Dit doen we met passie en enthousiasme, waarbij het hem juist in de kleine details zit.

Van kwartjes tot de grootste specialist in Manchetknopen
Onze geschiedenis gaat meer dan 20 jaar terug, waar het allemaal begon met verzilverde kwartjes. Dit is al snel uitgegroeid tot de verkoop van bijzondere manchetknopen waarbij we voor een persoonlijk tintje gaan. Inmiddels hebben we meer dan meer dan 2500 verschillende manchetknopen in ons assortiment. De kwaliteit van ons assortiment staat voorop, net als onze service. Dienstverlening met een glimlach en klantgericht werken, daar staan we voor. Niet voor niets gaat het team van Manchetknopen.com voor 100% klanttevredenheid. 

Assortiment en graveren

Manchetknopen voor elke gelegenheid: van trouwen tot rouwen en alles wat hiertussen zit. Onze custom-made manchetknopen worden door een professionele edelsmederij vervaardigd. Het graveren van de manchetknopen gebeurt in ons eigen atelier waarbij we gebruikmaken van drie verschillende graveertechnieken: diamantgravure, zandstralen en lasergraveren. Dit zijn de modernste graveer- en freestechnieken waardoor we onze service perfect op de wensen van de klanten kunnen afstemmen.

Manchetknopen.com werkt op ambachtelijke wijze
Ons opgeleid personeel is dagelijks actief met het solderen, polijsten en graveren van manchetknopen. Iedere order is net zo belangrijk. Bij ons is iedere opdracht geen nummer, maar gaat het om een set Manchetknopen die met plezier uitgepakt en gedragen zal gaan worden. Sets manchetknopen waar vaak een heel verhaal aan vooraf is gegaan, herinnering set bij een overlijden of manchetknopen die aan het begin staan van een nieuwe weg, geboorte, afstuderen of huwelijk.

Manchetknopen zijn er voor iedereen en voor elk moment
Manchetknopen zijn er voor iedereen en voor elke gelegenheid. Ook als cadeau, bijvoorbeeld bij pensioen, jubileum, verjaardag of afstuderen. Maar ook als bedankje of relatiegeschenk. Met onze manchetknopen wordt elk moment een bijzonder moment.

Specialist in het volmaken en het realiseren van uw eigen ontwerp
Manchetknopen met een eigen ontwerp laten maken? Wij maken het mogelijk! Uw persoonlijke foto, logo of tekst drukken we op de manchetknopen, voorzien van een krasvaste 2-componenten harslaag. De uv-bestendige harslaag zorgt ervoor dat de bedrukking kleurecht is én blijft.

Benieuwd naar ons en ons werk? Ons Atelier en Showroom zijn dagelijks geopend en wij zijn gevestigd in een prachtig industrieel monument. Vanuit deze locatie verwerken we aanvragen, gaan we aan de slag met (digitale) ontwerpen en zorgen we voor een bijzonder en uniek eindresultaat. 

Sieraden zijn er voor iedereen en voor elk moment

Van jong tot oud, dames, heren en kinderen dragen graag een persoonlijk sieraad of sieraden. Het moment om een sieraad cadeau te geven is eindeloos, denk hierbij aan een verjaardag, geboorte of afstuderen. Maar ook als bedankje of relatiegeschenk. Maak van dit moment een bijzonder moment. 

Sieraden kunnen gedragen worden op elk moment van de dag en bij iedere gelegenheid, maar het is fijn om het sieraad hierop te laten aansluiten. Daarom vindt u bij zilverengoud.com een collectie sieraden die gedragen kunnen worden op vele speciale momenten.

Benieuwd geworden naar ons en onze collectie? Ons atelier is dagelijks geopend en wij zijn gevestigd in een prachtig industrieel monument. Vanuit deze locatie verwerken we aanvragen, gaan we aan de slag met (digitale) ontwerpen en zorgen we voor een bijzonder en uniek eindresultaat. Wij ontvangen u graag op afspraak en nemen dan graag alle tijd voor u!