De parels van de Residentie in Sterling zilver vervat

Historisch Sieraad om te dragen en te verzamelen en een fascinerend kleinood. De 12 meest markante gebouwen van Den Haag meesterlijk uitgevoerd in hoogwaardig Sterling zilver.

Deze oogstrelende manchetknopen Den Haag zijn een feest om te dragen en te bewaren. De set Sterling zilveren manchetknopen Den Haag  is verpakt in een handgemaakte lederen cadeau box, waarbij Den Haag in de deksel is gepreegd. Deze reliëfdruk zorg voor een complete luxe uitstraling van uw set manchetknopen “Den Haag”

Weglaten en Versterken, dat is de kunst” - Barry Schulte –

Imposante gebouwen van meer dan 150 meter hoogte zijn herkenbaar teruggebracht tot slechts enkele millimeters. Het is de kunst om een heleboel details weg te laten maar daarmee het karakter van het gebouw juist te versterken. Barry Schulte tekende voor het ontwerp van de 3D manchetknoop Den Haag. Unieke stadsmanchetknopen voor de verzamelaar maar ook als speciaal en uniek cadeau voor de gelukkige ontvanger. Deze luxe set manchetknopen worden exclusief uitgebracht door GAEV Dutch Design®

De markantste Haagse gebouwen in 3D op een zilveren manchetknoop
Door het 3D ontwerp zijn zowel voor als achterzijde van de Haagse gebouwen goed te zien. In het midden van de manchetknoop is de Pier van Scheveningen te zien met het reuzenrad. Een luchtige en luxe compositie van gebouwen als het Gemeente Museum, de Ridderzaal, het Torentje, het Mauritshuis, Paleis Noordeinde, en het Vredespaleis. Maar ook moderne gebouwen zoals het Omniversum, Castalia, de Zurichtoren en de Haagse Poort zijn opgenomen en herkenbaar op de manchetknoop te zien. De herkenbaarheid van de gebouwen is zo duidelijke en scherp dat u bijna met een loep de Premier in de Hoftoren kunt zien.

Manchetknopen den Haag