De historie van Amsterdam in Sterling zilver vervat

Historisch Sieraad om te dragen en te verzamelen en een fascinerend kleinood. De 10 meest markante gebouwen van Amsterdam meesterlijk uitgevoerd in hoogwaardig Sterling zilver.

Deze oogstrelende manchetknopen Amsterdam zijn een feest om te dragen en te bewaren. De set Sterling zilveren manchetknopen Amsterdam is verpakt in een handgemaakte lederen cadeau box, waarbij Amsterdam in de deksel is gepreegd. Deze reliëfdruk zorg voor een complete luxe uitstraling van uw set manchetknopen “Amsterdam”

Weglaten en Versterken, dat is de kunst” - Barry Schulte –
Imposante gebouwen van meer dan 150 meter hoogte zijn herkenbaar teruggebracht tot slechts enkele millimeters. Het is de kunst om een heleboel details weg te laten maar daarmee het karakter van het gebouw juist te versterken. Barry Schulte tekende voor het ontwerp van de 3D manchetknoop Amsterdam. Unieke stadsmanchetknopen voor de verzamelaar maar ook als speciaal en uniek cadeau voor de gelukkige ontvanger. Deze luxe set manchetknopen worden exclusief uitgebracht door GAEV Dutch Design®

De markantste Amsterdamse gebouwen in 3D op een zilveren manchetknoop
Door het 3D ontwerp zijn zowel voor als achterzijde van de Amsterdamse gebouwen goed te zien. In het midden van de manchetknoop is het monument op de Dam te zien. Een luchtige en luxe compositie van gebouwen als de Westerkerk, het Rijksmuseum, het Anne Frank Huis, het koninklijk Paleis, het Centraal Station Amsterdam en de Johan Cruijff Arena. Daarnaast zijn nog zichtbaar bekende grachtenwoningen met een klokgevel of trapgevel. Zelfs het smalte geveltje van Amsterdam is opgenomen, nl Singel 7.

nu bestellen amsterdam