Zilveren Manchetknopen zijn een perfect cadeau voor een man

zilveren manchetknopen
Met het geven van een set Zilveren Manchetknopen geeft u niet alleen een stijlvol cadeau, maar ook nog eens een cadeau dat altijd herinnerd aan de dag waarop het cadeau is ontvangen. De meeste heren die pakken of kostuums dragen zullen zeker een set Zilveren Manchetknopen als een cadeau waarderen. Subtiel en persoonlijk accessoire waarmee een met zorg gekozen kostuum en overhemd nét weer even een extra persoonlijk accent geeft. Dus als u een Feestelijk moment niet zomaar voorbij wilt laten gaan - geef een set Zilveren Manchetknopen - dit zal zeker gewaardeerd worden door de man.

Zilveren Manchetknopen - Nederlands Zilverkeurmerk

sradsmanchetknopen

Bij het uitzoeken van een passend cadeau voor bijvoorbeeld een Huwelijk of het behalen van een diploma of het afronden van een studie, denk dan zeker eens aan een set Zilveren manchetknopen. Zilveren Manchetknopen zijn gemaakt van 925/1000 Sterling Zilver en hebben een Zilverkeurmerk. Alle Manchetknopen Zilver die wij verkopen op onze website hebben dus een Keurmerk, maar het is een Nederlands Keurmerk zo weet u zeker dat het gehalte Zilver aan de eis van de Nederlandse Wet voldoet.

Direct naar de collectie zilveren manchetknopen hier vindt u Manchetknopen die o.a. geschikt zijn voor het laten graveren en bijzondere ontwerpen zoals Exclusieve Stadsmanchetknopen gemaakt van 925/1000 Sterling Zilver.


Manchetknopen Zilver - Stainless Steel

zilveren manchetknopen

Naast dat we Zilveren Manchetknopen verkopen op onze website, bieden we ook manchetknopen aan welke Zilverkleurig zijn; Manchetknopen Zilverkleurig zijn of gemaakt van Stainless Steel. Manchetknopen zilverkleurig gemaakt van Stainless steel zijn iets meer een modesieraad dan Zilveren Manchetknopen (Sterling Zilver), maar is zeker een aanwinst in uw persoonlijke collectie Manchetknopen en is dus als cadeau geschikt voor de Student die net zijn studie heeft afgerond - cadeau voor afstuderen - 

Manchetknopen Zilverkleurig - Stainless steel zijn gemakkelijk te onderhouden, een zachte doek volstaat en Manchetknopen Zilver gemaakt van Stainless steel zijn minder gevoelig voor invloeden van buitenaf. Om uw Manchetknopen van Stainless Steel zit een dun laagje chroom, maar is wel 100% allergie vrij.

Manchetknopen Zilver - gemaakt van Stainless Steel zijn sterk, het glimt perfect en het voelt altijd super glad en strak aan.

In de product beschrijvingen op onze website staat altijd duidelijk vermeld of een set Zilveren manchetknopen is gemaakt van Echt Zilver - 925/1000 Sterling of dat u een set Manchetknopen Zilver kleurig koopt - Stainless Steel of van Alpaca Metaal. 

Manchetknopen Zilver - Alpaca legering of Alpaca Metaal

Alpaca is een zilverkleurige metaallegering van koper, zink en nikkel. Het wordt dikwijls nieuwzilver genoemd. Andere namen die gebruikt worden voor deze nikkel­legering zijn: hotelzil­ver, nikkelzilver, armeluiszilver, Berlijns zilver, Chinees zilver. - Bron vermelding Wikipedia

Manchetknopen Zilver of wel Manchetknopen Zilverkleurig welke zijn gemaakt van Alpaca zijn onderhoudsvrij - een zachte doek volstaat - zijn niet gevoelig voor invloeden van buitenaf. Voordeel van deze manchetknopen zilver of zilverkleurig gemaakt van Alpaca is dat het materiaal door en door zilverkleurig is en dit materiaal is uitermate geschikt om te worden gegraveerd. Dit is de reden dat wij naast Zilveren Manchetknopen (Echt Zilver) ook manchetknopen aanbieden gemaakt van deze prachtige legering; Alpaca.

Als u dus een betaalbare set Manchetknopen zoekt; Zilverkleurig en met een gravure - deze vindt u meer dan voldoende in onze online collectie: Graveren

Hier vindt u zoals aangegeven de variant Manchetknopen Zilverkleurig gemaakt van Alpaca en Zilveren manchetknopen gemaakt van Echt Zilver - altijd staat dit duidelijk in onze product beschrijvingen vermeld!

Zilveren Manchetknopen - online bestellen

Uiteraard zijn alle getoonde modellen op onze website direct leverbaar en heeft u ze dus snel in huis. Als u ons aanbod bekijkt ziet u product foto's die met zorg door ons Team is gemaakt, we hebben dus echt letterlijk iedere set Zilveren manchetknopen in onze handen gehad en hebben de product beschrijving dan ook met aandacht voor alle details gemaakt. U besteld dus eenvoudig online Zilveren Manchetknopen met een Keurmerk en mocht u onverhoopt niet tevreden zijn, dan is ruilen uiteraard geen enkel probleem.

- Manchetknopen.com - 100% Tevredenheidsgarantie -