trouwen manchetknopen

Bij een Huwelijksfeest horen Manchetknopen

De voorbereiding op uw trouwdag is in volle gang. U heeft als bruidegom veel tijd, aandacht en geld besteed aan uw trouwpak. Heeft u er wel aan gedacht om de manchetknopen uit te zoeken? Vaak worden de kleine details vergeten.

Manchetknopen mogen op deze bijzondere dag niet ontbreken aan uw prachtige kostuum. Met een ruime keuze uit ons assortiment manchetknopen is er altijd een manchetknoop die perfect bij uw kostuum past. Stijlvol, klassiek of met een persoonlijk tintje.

Manchetknopen met uw persoonlijke gravure

Manchetknopen met een gravure geven uw manchetknoop net dat beetje extra. U kunt bijvoorbeeld uw beider initialen en trouwdatum laten graveren. U kunt deze online personaliseren en een mooi lettertype uitzoeken. Daarbij ziet u direct een voorbeeld op uw scherm.

manchetknopen voor trouwenEen ander prachtig idee is om het logo van uw trouwkaart te laten graveren op een set manchetknopen. Op die manier sluit alles mooi bij elkaar aan.

Meer ideeën voor gegraveerde trouwmanchetknopen vindt u op deze pagina.

Wij maken gebruik van de modernste graveertechnieken waarbij kwaliteit voorop staat. U draagt straks de perfecte manchetknopen op de mooiste dag van uw leven. Uiteraard ook mooi om cadeau te geven aan de aanstaande bruidegom.

Manchetknopen met uw eigen afbeelding

In ons assortiment vindt u een ruime keus aan manchetknopen in verschillende vormen, kleuren en maten. Liever een zelfgekozen afbeelding op de manchetknopen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Hiermee maakt u uw eigen unieke set van manchetknopen.

Manchetknopen voor de vaders van de bruid en bruidegom

Op uw trouwdag mogen de vader van de bruid en de vader van de bruidegom natuurlijk niet ontbreken. Manchetknopen zijn dan ook een ultiem cadeau voor de vaders van de bruid/bruidegom of eventueel de getuige(n). Kies voor manchetknopen die bij de manchetknopen van de bruidegom passen, dat maakt het allemaal extra feestelijk.
Tip: laat een persoonlijke tekst op de achterzijde van de manchetknopen graveren, waardoor deze dag voor iedereen onvergetelijk wordt. 

bedrukte manchetknopen voor trouwen

 

Luxe Manchetknopen in 3D laten maken

manchetknopen opwaarts relief

Heeft u in ons ruime assortiment niet gevonden wat u zocht? U kunt bij ons ook zelf uw manchetknopen voor uw komende huwelijksfeest laten ontwerpen. Wij maken als gespecialiseerd team manchetknopen voor op maat. U kunt kiezen uit zilver of goud. Deze manchetknopen worden gemaakt door professionele goud- en zilversmeden. Zo maakt u uw eigen ontwerp helemaal naar keus. Klik hier om de mogelijkheden te bekijken.

Bestel uw unieke manchetknopen voor de mooiste dag van uw leven

Bent u op zoek naar de bijzonderste manchetknopen voor de mooiste dag van uw leven of voor de aanstaande bruidegom? Bij Manchetknopen.com helpen wij u om deze dag tot in het kleinste detail compleet te maken.
Meer dan 2500 verschillende manchetknopen in verschillende vormen en maten wachten om uw kostuum compleet te maken.