manchetknopen voor uw team

 

Herkenbaarheid, eenheid en klasse!

Manchetknopen en/of reverspins zijn de ultieme geschenken om uw medewerkers cadeau te doen. Een prettige samenwerking en een goede sfeer op de werkvloer is iets wat elk team graag wil.

Vertel het met manchetknopen of reverspins

'It takes teamwork to make a dream work'. Manchetknopen met een pakkende tekst of een leuke quote zijn uitermate geschikt om cadeau te geven aan bijvoorbeeld uw Sales Team. Voeg hier uw eigen gravering aan toe zoals een datum, naam of bedrijfsslogan. Met dit origineel cadeau zorgt u voor een goede teamvorming binnen uw team.

Manchetknopen op een Delfts blauw tegeltje

Teamleden voeren met elkaar de werkzaamheden uit. Verras uw team met een Delfts blauw tegeltje uit de collectie 'Holland'. De manchetknopen met een Delfts blauw tegeltjes achtergrond zijn vierkant en in verschillende kleuren. U heeft de keus uit zilver, goud, antraciet of messingkleurig mechaniek. Maak uw cadeau helemaal af met een persoonlijke tekst. Uw team waardeert dit cadeau enorm. 

Manchetknopen gemaakt van Stof

Zet de puntjes op de i met manchetknopen van stof. Manchetknopen van stof zijn leverbaar in heel veel kleuren. Match uw team met manchetknopen in dezelfde kleur. Verwerk uw bedrijfskleuren in de manchetknopen, er is altijd een set manchetknopen die past bij de huisstijl van uw bedrijf. 

Manchetknopen met een emotie

Uw team begint en eindigt de dag met een lach met onze emoticons en smiley manchetknopen. Een manchetknoop met een lachende smiley tovert een lach op ieders gezicht. Of wat dacht u van het bekende apenstaartje op een manchetknoop voor de ICT-afdeling? De manchetknopen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Vertel uw team met een smiley hoe u over ze denkt.

Manchetknopen bedrukt met een tekst of afbeelding

Bij manchetknopen.com kunt u ervoor kiezen om de manchetknopen te laten bedrukken. Hierbij wordt gebruikgemaakt van hoogwaardige hars. De afbeelding of tekst op de manchetknopen zal er na heel veel jaren nog steeds uitermate helder en kleurecht uitzien. Ons personeel is hiervoor speciaal opgeleid waarbij we de grootste aandacht aan de afwerking besteden.

Bestel uw unieke cadeau voor de perfecte teamvorming

Wilt u een betere teamvorming onder uw medewerkers? Bij manchetknopen.com bent u op het juiste adres om te zorgen voor een goede sfeer op de werkvloer. Meer dan 2500 verschillende manchetknopen liggen te wachten. Wij leveren grotere aantallen met 100 % kwaliteitsgarantie. Werk aan uw teamvorming met manchetknopen als het ultieme cadeau.


Klik hier en bekijk (meer) maatwerk opties voor uw bedrijf