prins carnaval manchetknopen pin logo

Gepersonaliseerde manchetknopen of pins

Bent u lid van een carnavals vereniging? Dan heeft u alle reden om trots te zijn! Carnaval is een traditie die al eeuwenlang wordt gevierd. Het brengt gemeenschappen samen en zorgt voor vrolijkheid, creativiteit en saamhorigheid. Als lid van een carnaval vereniging draagt u bij aan het behoud van deze prachtige traditie. U en uw medeleden werken hard om elk jaar weer een geweldige optocht, feest of evenement neer te zetten. Kostuums, praalwagens alles wordt tot in de puntjes geregeld.  

Wilt u opvallen tijdens carnaval? In onze webshop kunt u o.a. manchetknopen en pins laten maken met het logo van uw carnavalsvereniging. Hiermee maakt u uw kostuum helemaal af.
Of u nu een prins of adjudant bent, deze accessoires geven net dat beetje extra aan uw outfit. En wat vindt u van een paar gepersonaliseerde oorbellen voor de hofdames?

Naast het bedrukken in full colour zoals kunnen we ook gegraveerde sieraden aanbieden. Die geven de outfit net dat beetje luxe uitstraling en een blijvende herinnering aan een prachtig feest. Een gegraveerde pin of manchetknopen zijn al verkrijgbaar vanaf 1 set met een lettergravure of een mooi logo.

gegraveerde manchetknopen of pin carnavalBestel een mooie set manchetknopen voor de prins carnaval met persoonlijke gravure of voor de hele verenging manchetknopen met het eigen carnavalslogo. Neemt u meerdere sets manchetknopen of pins af dan hebben wij een aantrekkelijke staffelkorting. Bestel direct online of neem contact met onze klantenservice op voor meer informatie.

Klik hier voor manchetknopen of pins full colour met uw eigen logo
Klik hier voor manchetknopen of pins full colour met uw eigen foto 
Klik hier voor manchetknopen of pins gegraveerd met uw eigen tekst
Klik hier voor manchetknopen of pins gegraveerd met uw eigen logo