manchetknopen met zakenrelatie

Het perfecte cadeau voor een onuitwisbare indruk

Zakenrelaties zijn voor elke ondernemer belangrijk. Of u nu start met een nieuwe samenwerking of al een samenwerking heeft die langer bestaat.

Het is fijn als u uw waardering voor de leuke samenwerking eens uit te spreken. Maar ook om het samenwerkingsverband te versterken. Geef een uniek en origineel relatiegeschenk middels een set manchetknopen cadeau. U geeft net dat beetje meer om uw zakenrelatie persoonlijke aandacht te geven. Een set unieke manchetknopen verrast uw zakenrelaties.

Nieuw bedrijf: het ultieme cadeau

manchetknopen bedrukt met logo

Iemand in uw omgeving is een nieuw bedrijf opgestart. Jullie naar een mooie samenwerking toe. Een goede start voor deze samenwerking is een unieke set manchetknopen. Het geeft uw nieuwe zakenrelatie ook gelijk naamsbekendheid. Een mooie set manchetknopen bedrukt met logo of bedrijfsnaam op nieuwe bedrijfskleding staat altijd goed.

Manchetknopen als een Luxe relatiegeschenk

Met een gegraveerd bedrijfslogo op de manchetknopen verrast u uw zakenrelatie met een persoonlijk en uniek cadeau. Ook geschikt voor de freelancer die de samenwerking goed heeft afgerond. Laat de manchetknopen ook voorzien van een gravering aan de achterkant met bijvoorbeeld de bedrijfsnaam voor een nieuw bedrijf.

manchetknopen met logo

Buitenlandse zakenrelatie

Voor een buitenlandse zakenrelatie bent u bij manchetknopen.com aan het juiste adres. Een set manchetknopen uit Holland zijn daarvoor uitermate geschikt. Wij hebben in ons assortiment een ruime keus aan manchetknopen met verschillende steden. Stadswapens van o.a. Rotterdam, Amsterdam of Leiden.

Om het helemaal uniek te maken kiest u voor manchetknopen met een landsvlag. Wij hebben een ruime keus uit 30 landen met bijbehorende vlag. Maak van de manchetknopen met vlag een uniek origineel cadeau. Ideaal voor buitenlandse zakenrelaties.

manchetknopen thema holland

Kiest u voor puur Hollandse manchetknopen met een molen? Of kiest u voor een combinatie uit beide landen? Bij ons is het mogelijk. Laat de manchetknopen voorzien van een gravering. Hiermee geeft of heeft u blijvende aan uw samenwerking. Wij maken gebruik van de modernste graveertechnieken waarbij kwaliteit voorop staat.

Wilt u uw zakenrelatie bedanken voor de samenwerking? Of een goede start geven bij het begin van een nieuwe samenwerking? We zijn u graag van dienst!