Tip 1: Wees voorbereid, bestel op tijd

Hoe dichter bij de feestdagen, hoe drukker het is bij de bezorgdiensten. De kans is dan aanwezig dat Post NL vertraging oploopt waar we als webshop geen invloed op hebben. U ontvangt van ons altijd een Track and Trace code zodat u uw zending kunt volgen. Bestel daarom uw geschenken ruim op tijd voor de feestdagen om teleurstellingen te voorkomen.

 

Tip 2: Check de levertijd

Kijk goed naar de levertijd van het product. Bij elk product staat een indicatie van de levertijd onder het artikelnummer. Deze kan door de drukte voor de feestdagen echter langer zijn dan gebruikelijk. Dit geld met name voor op maat gemaakte manchetknopen. Daarbij hebben de Goudsmid en de leverancier het in deze periode ook drukker dan normaal.

 

Tip 3: Kies voor een PostNL-punt

Tijdens het afronden van uw bestelling kunt u ervoor kiezen om uw pakketje te laten bezorgen bij een PostNL-punt. Kies voor bezorging bij een PostNL-punt als u niet thuis bent op de dag van bezorging. Dit voorkomt ook dat u lang thuis wacht op de bezorging. Daarnaast kunt u zelf bepalen wanneer u het pakketje ophaalt nadat u van PostNL de melding hebt ontvangen dat uw pakket klaar ligt op het afhaalpunt.

post nl afhaalpunt

 

Tip 4: Haal uw bestelling op in ons atelier in Waddinxveen

Maak eventueel een afspraak om uw bestelling in ons atelier in Waddinxveen op te halen zodat u er zeker van bent dat u de manchetknopen op tijd in huis hebt. Indien u kiest voor afhalen worden de door u betaalde verzendkosten aan u gecrediteerd.

Contactinformatie>>