De stoere stad waar architecturen samensmelten in Sterling zilver

Historisch Sieraad om te dragen en te verzamelen en een fascinerend kleinood. De 12 meest markante gebouwen van Rotterdam meesterlijk uitgevoerd in hoogwaardig Sterling zilver.

Deze oogstrelende manchetknopen Rotterdam zijn een feest om te dragen en te bewaren. De set Sterling zilveren manchetknopen Rotterdam is verpakt in een handgemaakte lederen cadeau box, waarbij Rotterdam in de deksel is gepreegd. Deze reliëfdruk zorg voor een complete luxe uitstraling van uw set manchetknopen “Rotterdam”

“Weglaten en Versterken, dat is de kunst” - Barry Schulte –

Imposante gebouwen van meer dan 150 meter hoogte zijn herkenbaar teruggebracht tot slechts enkele millimeters. Het is de kunst om een heleboel details weg te laten maar daarmee het karakter van het gebouw juist te versterken. Barry Schulte tekende voor het ontwerp van de 3D manchetknoop Rotterdam. Unieke stadsmanchetknopen voor de verzamelaar maar ook als speciaal en uniek cadeau voor de gelukkige ontvanger. Deze luxe set manchetknopen worden exclusief uitgebracht door GAEV Dutch Design®

De meest markante Rotterdamse gebouwen in 3D, op een zilveren manchetknoop

Door het 3D ontwerp zijn zowel voor als achterzijde van de Rotterdamse gebouwen goed te zien. In het midden van de manchetknoop staat de Euromast en daaronder zijn de welbekende Kubuswoningen te zien. Een luchtige en luxe compositie van historische en moderne gebouwen zoals het De Rotterdam, het Stadhuis, de Toren op Zuid (ook wel het KPN gebouw genoemd) en het WTC van Rotterdam zijn schitterden vertolkt op slechts enkele millimeters. Maar ook architectonische oogappeltjes zoals de Rotterdamse Markthal en het nieuwe Centraal Station, Hotel New York en natuurlijk voetbalstadion De Kuip ontbreken niet.  De Willemswerf aan de Boompjes en de historische wolkenkrabber Het Wittehuis maken herkenbaar deze Rotterdamse Manchetknoop af.

stadsknopen rotterdam