Verras vader met een origineel en persoonlijk cadeau. De manchetknopen zijn dé ultieme gift voor Vaderdag. Stijlvolle manchetknopen zijn geschikt voor iedere gelegenheid, van een zakelijke bespreking tot een feestje of een zondags uitje. De moderne man kan niet zonder de mooiste manchetknopen. Voeg hier uw eigen gravering aan toe zoals letters, een datum, logo of afbeelding. Een persoonlijker Vaderdag cadeau is er niet!

 

Manchetknopen met initialen

Het laten graveren van manchetknopen met initialen, het is gewoon mogelijk. Hierbij heeft u een ruime keuze uit verschillende vormen, kleuren maar natuurlijk ook de afwerking. Door te kiezen voor manchetknopen met initialen geeft u een uniek cadeau op Vaderdag. De stijlvolle, moderne man waardeert dit cadeau enorm.

Vaders staan altijd voor hun kinderen klaar. Vaderdag is die ene dag per jaar waarop u laat weten hoe blij u met zijn steun en aanwezigheid bent. Dat laat u toch ook met manchetknopen met initialen weten? Het is mogelijk om meerdere letters op de knopen te laten graveren. Zo kunt u ook de voornaam of achternaam nemen (of beiden).

Klassieke manchetknopen voor Vaderdag

We hebben een ruim assortiment manchetknopen in de meest bijzondere vormen. Rond, vierkant, hartvormig of ovaal: alles is mogelijk. Klassieke manchetknopen zijn tijdloos en passen bij elke gelegenheid. Met name op een bruiloft, jubileum of zakelijke bijeenkomst doet de klassieke manchetknopen het goed. De modebewuste man weet dat klassieke manchetknopen bij een goede outfit horen.

Ook de klassieke manchetknopen leveren we in verschillende kleuren en vormen. Graveren is zeker een aanrader, vooral wanneer het op een persoonlijk Vaderdag cadeau aankomt. We maken gebruik van de modernste graveertechnieken waarbij kwaliteit voorop staat. Ons personeel is hier speciaal voor opgeleid waarbij we de grootste aandacht aan de afwerking besteden.

Bestel uw uniek Vaderdag cadeau

Al enige tijd op zoek naar een uniek Vaderdag cadeau? Bij manchetknopen.com hoeft u niet lang na te denken. Meer dan 2500 verschillende manchetknopen liggen als uniek Vaderdag cadeau te wachten. Onze munten manchetknopen zijn een absolute aanrader, geschikt voor de zakelijke/financiële man die zijn zaken op orde heeft. Of voor vaders die een passie hebben voor muntenverzamelingen.

Maak ook eens kennis met manchetknopen die gerelateerd zijn aan beroepen, dieren, hobby, auto en nog veel meer. Voor elk budget hebben we de perfecte manchetknopen in ons assortiment: dit jaar slaan we geen vader over!