jubileum manchetknopen

Extra speciaal met een set Manchetknopen als Cadeau

Verras iemand tijdens een jubileum met een set mooie manchetknopen. Een jubileum moet altijd gevierd worden, omdat het een zeer bijzonder moment is. Manchetknopen zijn het ultieme cadeau, voor elk moment en elke bijzondere gelegenheid.

Manchetknopen bij de start van een nieuw bedrijf

U kent iemand in de omgeving die een eigen bedrijf gaat starten. Een eigen bedrijf starten verdient een uniek persoonlijk cadeau. Bij Manchetknopen.com hebben wij hiervoor geschikte manchetknopen in ons assortiment. Stuurt u ons het logo van het bedrijf en wij verwerken het tot een mooie set manchetknopen bedrukt of gegraveerd met het logo van het nieuwe bedrijf. Voeg hier voor een onvergetelijk cadeau een gravering op de achterzijde aan toe.


bedrukte of gegraveerde manchetknopen

Munt manchetknopen

Een medewerker in uw bedrijf is 12,5 jaar in dienst. Verras deze medewerker met een origineel uniek cadeau. Dit doet u met een set muntmanchetknopen met het jaartal wanneer uw medewerker in dienst kwam. De manchetknopen worden gemaakt van echte oude Nederlandse, Belgische, Duitse of Engelse munten, uw medewerker waardeert dit cadeau enorm.
muntmanchetknopen duitsland engeland belgie

Bestel uw unieke cadeau voor elk feest of jubileum

U bent op zoek naar een mooie set manchetknopen voor een feest of jubileum. Bij manchetknopen.com bent u op het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment manchetknopen voor elk feest of jubileum. Meer dan 2500 verschillende manchetknopen liggen als uniek cadeau te wachten.