manchetknopen voor afstuderen

Manchetknopen voor afstuderen – het ultieme cadeau

Verras uw afgestudeerde partner, kind of familie met een mooi persoonlijk cadeau. De manchetknopen zijn de ultieme gift voor iemand die zijn studie (bijna) heeft voltooid.

Afstuderen is een enorme mijlpaal en hierbij hoort een cadeau van klasse. Stijlvolle manchetknopen zijn hiervoor uitermate geschikt.
Op een afstudeerfeest trekt iedereen zijn mooiste pak met een bijpassend mooi overhemd aan. Manchetknopen mogen op een bijzonder feest als dit niet ontbreken.
Elke student, jong of oud zal blij verrast zijn met prachtige manchetknopen. Voeg er een datum, letters, studentenlogo of een afbeelding aan toe. De student zal zich deze tijd voor altijd herinneren. Een persoonlijker afstudeer cadeau is er niet.

Manchetknopen met een gravering

Voor een persoonlijk cadeau laat u de manchetknopen voorzien van initialen. U heeft hierbij een ruime keus uit verschillende vormen en kleuren. Manchetknopen met initialen zorgen voor een blijvende herinnering aan de tijd die is afgerond.
Het is mogelijk om de voor- en achterkant van de manchetknopen te laten graveren. U kunt bijvoorbeeld kiezen om op de voorkant de naam en de titel van de ontvanger te graveren. Op de achterkant kunt u kiezen voor uw eigen naam als afzender of de datum zodat die niet vergeten wordt.
Laat zien hoe trots u op de student bent door middel van manchetknopen met een gravering. We maken gebruik van de modernste graveertechnieken waarbij kwaliteit voorop staat.

manchetknopen afstuderen

Manchetknopen met een afbeelding

Manchetknopen met een afbeelding maakt van uw cadeau een onvergetelijk cadeau. Een leuke foto van een vriendengroep op één manchetknoop en een beschrijving of persoonlijke tekst op de andere manchetknoop: het kan allemaal. Denk ook eens aan het logo van de studentenvereniging.
Bij uw bestelling geven we u de mogelijkheid om iedere foto te uploaden welke u graag op de manchetknoop terug wilt laten komen. Wij zorgen er met onze technieken voor dat de foto prachtig wordt weergegeven op de manchetknoop.

Bestel uw unieke afstudeercadeau

Iemand in uw familie, kennissenkring of misschien uw eigen zoon of dochter afgestudeerd? Wilt u eens iets anders geven dan de standaard cadeaus zoals een fles wijn of een goed boek? Bij manchetknopen.com hoeft u niet verder te zoeken, wij hebben hét originele cadeau.
Bij manchetknopen.com heeft u ruime keuze uit meer dan 2500 verschillende manchetknopen. Voor elk budget vindt u bij ons het perfecte afstudeercadeau.