Creëer uw persoonlijke manchetknopen

Geplaats door BS van den Berg op

Creëer uw persoonlijke manchetknopen

Manchetknopen saai? Dit is al lang achterhaald, er zijn tegenwoordig heel veel verschillende designs verkrijgbaar. Persoonlijke manchetknopen zijn het helemaal, afgestemd op een persoonlijkheid, passie, werk of hobby. Creëer uw persoonlijke manchetknopen. Voor uzelf of om cadeau te geven, we zetten de beste ideeën op een rij.

Het bijzondere aan gepersonaliseerde manchetknopen

Gepersonaliseerde manchetknopen zijn het ideale cadeau voor de partner, zakenrelatie, een goede vriend of wie dan ook. Het is vaak heel lastig om een leuk cadeau voor een man uit te zoeken. Wordt het weer een geurtje (aftershave), een set scheermesjes of een fles wijn?

Een gepersonaliseerd cadeau doet het altijd goed. Dit is namelijk dé manier om te laten zien dat er veel aandacht voor de ander is. Maar dan nog, bedenk maar eens een gepersonaliseerd cadeau. De muismat met foto wordt tegenwoordig niet meer gebruikt en die fles wijn met een naam erop wordt ook zo standaard. Gepersonaliseerde manchetknopen, daar denkt niemand aan. Dat is dus wat gepersonaliseerde manchetknopen zo bijzonder maakt, ze zijn namelijk helemaal af te stemmen op de ontvanger.

Creëer uw persoonlijke manchetknopen met deze ideeën

Weg met die saaie manchetknopen, het kan namelijk veel beter én leuker. Hoe werkt dat eigenlijk, persoonlijke manchetknopen creëren? Waar moet u rekening mee houden en hoe vindt u de ultieme manchetknopen? Hieronder vijf leuke ideeën.

1. Hobby of werk

Bij persoonlijke manchetknopen wordt vaak aan graveren gedacht maar dit hoeft niet altijd. Persoonlijk betekent namelijk dat iets perfect is afgestemd op de gebruiker. In dit geval kunnen manchetknopen prima bij iemands hobby of werk passen. Bijvoorbeeld de man die graag munten verzamelt, een liefde heeft voor klassieke auto’s of werkzaam is als loodgieter.

Met honderden verschillende manchetknopen in de categorie hobby of werk is er altijd iets persoonlijks te vinden. Zo eenvoudig is het om de perfecte persoonlijke manchetknopen te creëren. Ook zeer geschikt als last minute cadeau, dit soort manchetknopen zijn namelijk direct uit voorraad leverbaar.

2. Een eigen afbeelding

Die foto van afgelopen vakantie of dat bedrijfsuitje, een onbetaalbare herinnering. Maar ook de foto van de partner, zoon of dochter of het huisdier zijn erg dierbaar. Het is tegenwoordig heel goed mogelijk om een eigen afbeelding manchetknopen vast te leggen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een hoogwaardige techniek waarbij de afbeelding er levensecht uitziet.

Diamantgravure is een veelgebruikte techniek met een bijzondere en stijlvolle afwerking. De afbeelding kan ook worden vastgelegd middels lasergravure. Het resultaat bij beide vormen van graveren is verbluffend mooi.

3. Goud of zilver

Gekleurde manchetten zijn volop verkrijgbaar, maar goud of zilver is en blijft bijzonder. De ene man heeft een voorkeur voor goud en de ander juist voor zilver. Dit heeft niets met stijl maar echt met persoonlijke smaak te maken. Daarom kunt u met goud of zilver heel goed persoonlijke manchetknopen creëren. Misschien iets duurder dan de standaardmodellen maar wel heel bijzonder.

4. Initialen of een datum

Door initialen of een datum in manchetknopen te laten graveren is het cadeau helemaal compleet. Vaak worden initialen gebruikt bij een huwelijk of als verjaardagscadeau, een jubileum of diploma-uitreiking.

Denk bij een datum aan de trouwdatum, geboortedatum, afstudeerdatum of een andere bijzondere dag. Manchetknopen met initialen of een datum zijn vooral leuk om aan iemand cadeau te geven.

5. Zakelijk met een logo

Voor een zakelijke bijeenkomst of als relatiegeschenk zijn manchetknopen met het bedrijfslogo net zo interessant. Persoonlijk maar dan wel afgestemd op het bedrijf. Geschikt voor de hardwerkende (zaken)man of als waardering richting klanten, opdrachtgevers of zakelijke relaties. U kunt bij ons logo's in kleur laten maken of logo's laten graveren.

Ruilen van persoonlijke manchetknopen

Normaal gesproken is het altijd mogelijk om een product te ruilen, dit is bij online bestellingen een consumentenrecht. Persoonlijke manchetknopen die voorzien zijn van initialen, naam, datum, afbeelding of logo zijn speciaal ‘op maat gemaakt’. Dit soort producten kunt u niet ruilen. Het is dus belangrijk om vooraf te bedenken wat er op de manchetknopen moet komen te staan. Wees duidelijk en lever eventueel een goede afbeelding of logo in hoge kwaliteit aan.

Wanneer er tijdens het graveren of laseren iets misgaat is het uiteraard wel mogelijk om dit te laten herstellen. In veel gevallen krijgt u dan een nieuw setje persoonlijke manchetknopen toegestuurd.